NO

BrandFactory har fått ny visuell identitet

Nyheter

BrandFactory harfått ny visuell identitet

Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. 

Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.

Vårt konsern består av Vangsgaard og Colorgruppen i Danmark, BrandFactory Norge, samt BrandFactory, Ineko, Strålins og Ontime i Sverige. Firmaene i konsernet som ikke allerede heter BrandFactory skifter navn, og alle skifter profil/visuell identitet.  

Tilsammen er vi omkring 580 medarbeidere, som hver dag arbeider med å forvandle våre kunders idéer til virkelighet.

Les mer
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.